Te duur?

Te-Duur of slechts een bijdrage?

Adopties van honden uit het buitenland te-duur? Hoeveel stichtingen, organisaties, particulieren zijn er ondertussen al mee bezig? Af en toe lijkt het op “de prijzenstunter” De één presenteert zich als ‘de goedkoopste’en de ander als ‘de beste” De hondjes worden overgebracht voor bedragen die voor handelaren wel heel aantrekkelijk kunnen zijn om over te nemen en daarna door te verkopen. Coosje en ik willen ook graag honden plaatsen en stoppen daar veel vrije tijd in. Maar het moet wel een plaatsing met een plus zijn.. We gaan alleen voor adoptanten waar we 100% achter kunnen staan en vragen voor een volwassen gesteriliseerde/gecastreerde hond E. 295.00 en voor een pup E. 245.00.
De gedachte hierachter is dat mensen er iets voor over hebben om het dier aan te schaffen, alle kosten betaald kunnen worden MAAR ook dat de uitverkorene een achterblijver kan helpen. Van elke adoptie stoppen wij 50-100 euro in de sterilisatiepot, zodat het vermeerderen in Portugal afgeremd wordt. Dus als u bij ons adopteert helpt u zoveel meer honden dan alleen uw uitgekozen hondje. Ik hoop dat geïntresseerden dit in gedachten houden als ze afhaken omdat het TE DUUR is..

Over José van der Zwan

Ik ben José van der Zwan. Ik heb sinds mei 2016 een kleinschalige B&B in Arganil, centraal Portugal. Tevens adviseer ik rondreizen op maat door Portugal. Daarnaast bouw én onderhoud ik website's. desgewenst voorzie ik de door mij gemaakte website ook van content. Ik zorg daarbij voor een zo goed mogelijke SEO prestatie en vindbaarheid in google. Meer informatie: www.casatraca.com www.rondreizenportugal.com adviesportugal@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Adoptiehonden
   
  Adoptiehonden
  Hier vindt u al onze honden welke voor adoptie beschikbaar zijn. Voor meer informatie neem gerust contact op
  Donaties en giften
   
  Donaties en giften
  Wij zijn geheel afhankelijk van donaties en giften. Lees hier hoe u ons kan helpen