Hond 4: Daisy

Daisy – een 5 sterren hond

Daisy is gewond en vermagerd gevonden. Ze had geen kracht meer om te lopen. Zij is liefdevol verzorgd door de vrouw die haar vond. Nu ze weer op krachten is, gaat ze gevaccineerd, gesteriliseerd en gechipt worden. Wij bieden haar ter adoptie aan en zoeken uiteraard een liefdevol huis voor haar met 5 sterren, zoals altijd. Dit is wat wij van weten en vinden:
 • Ze houdt toch nog van mensen, honden én katten.
 • Is erg lief en dankbaar.
 • De dierenarts denkt dat ze 3 jaar is.

Daisy zelf aan het woord

Hallo!

Ik ben Daisy en ik ben op zoek naar een fijne mand bij lieve mensen. Kijk eens hoe fantastisch ik eruit zie!  Wow! Ik ken mezelf bijna niet terug. Ze hebben alle spiegels moeten afdekken want ik bleef er steeds voor staan! Zo geniet ik ervan hoe ik nu ben. Want het was niet altijd zo hoor! Nee, ik heb een tijd achter de rug waar ik maar liever niet aan terugdenk. Honger, pijn, geschopt en weggejaagd. Vergis je niet hoor, dat doet wat met een hond! Bekijk die foto maar eens van toen ze me net gevonden hadden.

Dat was pas een lieve mevrouw! Die gaf me eten en drinken, maakte mijn wonden schoon en gaf me een plekje waar ik veilig en warm kon liggen. Dat zijn heel speciale mevrouwen (en ook meneren) die dat doen.  En na twee maanden zag ik er zó uit! Lief koppie heb ik wel toch? Ik ben ook lief, daar kan poes van meepraten. Nu gaan ze bij de dokter nog van alles aan me prutsen en prikken zodat ik niet zo gauw ziek wordt, geen pups meer kan krijgen en -heel belangrijk- ze gaan ook een soort visitekaartje in mijn lijf doen zodat ik altijd kan laten zien wie ik ben.

En nou zou ik het zo fijn vinden als dan jouw naam ook op dat kaartje komt te staan. Dat iedereen die erop kijkt weet dat ik geen zwerver meer ben maar een eigen veilig en warme mand heb ergens in Nederland. Bij jou!

Het is wel zo dat ik soms nog een beetje schuw ben, altijd even wennen aan nieuwe mensen hè. Maar bij liefdevolle mensen gaat dat op den duur wel over. Ik ga een heel blij en gelukkig hondje worden.

Mag ik bij jou wonen? Daisy

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  Adoptiehonden
   
  Adoptiehonden
  Hier vindt u al onze honden welke voor adoptie beschikbaar zijn. Voor meer informatie neem gerust contact op
  Donaties en giften
   
  Donaties en giften
  Wij zijn geheel afhankelijk van donaties en giften. Lees hier hoe u ons kan helpen