hond 1: Onze puppies

Puppies

Vanaf heden vindt u op deze pagina alle nieuwe puppies die via CSF-4-doggies ter adoptie aangeboden worden.

In de straten van Porto

Latte❤️ | Vinha ❤️ | Lua ❤️

Latte, Vinha en Lua zijn in de straten van porto gevonden zonder mama nu zijn ze sinds gister  (15 maart 2019)hier en beschikbaar voor adoptie. Ze blijven qua maat ongeveer onder de knie en zijn nu 3 1/2 maand oud … wie oh wie heeft er een mooi blijvend plekje voor één of meer van deze pups ?

Zij zoeken een heel lekker mandje, waar ze geliefd zijn en weer pup mogen zijn. Ze zijn kleinblijvend en 3 1/2 maand oud … wie oh wie heeft er een mooi stay for ever plekje voor . Wij zorgen vast voor de vaccinaties en de gaan alle vervelende beestjes te lijf. 

Ze zijn nog niet gesteriliseerd. Tevens krijgen de dames een chip en europees paspoort. Ook de vlucht gaan we voor hen regelen.

Nog meer puppies

Coco❤️ | Cooper ❤️ | Kika ❤️ | Snoopy ❤️

Coco is een knappe kleine dame en weet wat ze wil ! Ze is nu 9 weekjes oud en ja u kunt haar vast reserveren … ze leeft in huis en niet in een kennel ! Wordt gevaccineerd, is ontwormd en ontvlooid. Krijgt nog een chip en europees paspoort en als hij dan klaar is, kan hij naar dat lekkere warme mandje voor geinterresseerde via videochat te bewonderen, maar kijk uit je bent verkocht.

Cooper ook een lekker bijdehandje van 9 weekjes oud en ook deze is te reserveren . Hij is lekker sociaal loopt tussen de grote honden en heeft totaal geen angst . Wordt gevaccineerd, is ontwormd en ontvlooid. Krijgt nog een chip en europees paspoort en als hij dan klaar is kan hij naar dat lekkere warme mandje.
We geven je de mogelijkheid als je serieus bent, een blik op hem te werpen

Mijn naam is Kika  ik ben nog maar 4 maandjes oud en ik woonde in een appartement . Ik zat vaak alleen en heb toen per ongeluk een stukje van de sofa kapot gemaakt . En toen moest ik uit huis, ben heel bang voor bezems en ik begrijp niet waarom . Voelde me helemaal alleen in deze grote wereld . Toen zag Brigitte Bibi mij en nam me mee naar haar huis . Nu gaan we rustig opzoek naar een geschikt huisje voor mij .. ik ben echt lief en zit graag bij je maar moet nog wel dingetjes leren .

Snoopy, daar liep hij door de straten, samen met zijn moeder en 5 broers. de broers zijn geadopteerd en niemand die hem zag. Alleen hij en zijn moeder zijn overgebleven. 5 maanden en middelgroot. Lief en nieuwsgierig, gewoon een fantastische hond.

Wil jij één van die schattige pups lees dan even onze voorwaarden en neem contact op. Geef ze een kans deze kleine donderstralen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  Adoptiehonden
   
  Adoptiehonden
  Hier vindt u al onze honden welke voor adoptie beschikbaar zijn. Voor meer informatie neem gerust contact op
  Donaties en giften
   
  Donaties en giften
  Wij zijn geheel afhankelijk van donaties en giften. Lees hier hoe u ons kan helpen