Nieuwe honden

Nieuwe honden

Nieuwe honden bij de stichting. Hoewel we heel blij zijn dat er af en toe enkele honden een eigen huis vinden, stemt het ons droevig dat onze website elke week voller wordt met weer meer honden.

Mooie en lieve honden die zo graag een eigen plekje willen maar nu overal vandaan lijken te komen en gelaten hun lot over zich heen laten gaan. Wij realiseren ons dat het niet gemakkelijk is om vanuit Nederland of België een hond te kiezen van een foto. Om die reden proberen wij u zoveel mogelijk te vertellen over de hond, uw hond in spé. Dit om de match ook zo goed mogelijk te laten verlopen.

Heeft u met één van onze honden een klik? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Over José van der Zwan

Ik ben José van der Zwan. Ik heb sinds mei 2016 een kleinschalige B&B in Arganil, centraal Portugal. Tevens adviseer ik rondreizen op maat door Portugal. Daarnaast bouw én onderhoud ik website's. desgewenst voorzie ik de door mij gemaakte website ook van content. Ik zorg daarbij voor een zo goed mogelijke SEO prestatie en vindbaarheid in google. Meer informatie: www.casatraca.com www.rondreizenportugal.com adviesportugal@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Adoptiehonden
   
  Adoptiehonden
  Hier vindt u al onze honden welke voor adoptie beschikbaar zijn. Voor meer informatie neem gerust contact op
  Donaties en giften
   
  Donaties en giften
  Wij zijn geheel afhankelijk van donaties en giften. Lees hier hoe u ons kan helpen