Honden in de picture

Honden uitgelicht

Wim. is een prachtige jongen geboren op 6 oktober 2017.
Hij zal een middelgrote jongen worden en het is een echte schat. Hij is vriendelijk, sociaal, speels en ieders vriendje. Leergierigheid zit er gewoon in van huis uit.
Graag zou hij een echte thuis hebben waar hij kan opgroeien tot de prachtige jongen die in hem zit. Hij heeft alle vaccinaties, chip en paspoort. Daarnaast is hij ontwormd en heeft hij Advantix tegen evt. vlooien gekregen. Wim is er klaar voor. Geef hem een kans.

Roger, dat is mijn oogappeltje. 🙂 Hij is 10 maanden, 44 cm schofthoogte, een heel beweeglijke jonge hond. Heel vrolijk en heel aanhankelijk, wordt graag geknuffeld. Hij kan met alles, maar is wel een Podengo, dus katten moeten niet te hard gaan rennen 🙂 Hij is kortgeleden ook gecastreerd. Heeft al zijn vaccinaties en wacht gewoon tot het juiste oog op hem valt.

 

Rocco: is een prachtige jongen geboren op 6 oktober 2017.
Hij zal een middelgrote jongen worden en het is een echte schat. Hij is vriendelijk, sociaal, speels en ieders vriendje. Heel zacht van karakter, ondanks dat hij bij de grootste pups hoort. Of juist daardoor? Geheel gevaccineerd. ontwormd, ontvlooid en gechipt staat hij met zijn paspoort klaar voor vertrek
Graag zou hij een echte thuis hebben waar hij kan opgroeien tot de prachtige jongen die in hem zit. Geef hem een kans
Bent u geïnteresseerd in één van deze honden? Neem dan hier contact met ons op.

Over José van der Zwan

Ik ben José van der Zwan. Ik heb sinds mei 2016 een kleinschalige B&B in Arganil, centraal Portugal. Tevens adviseer ik rondreizen op maat door Portugal. Daarnaast bouw én onderhoud ik website's. desgewenst voorzie ik de door mij gemaakte website ook van content. Ik zorg daarbij voor een zo goed mogelijke SEO prestatie en vindbaarheid in google. Meer informatie: www.casatraca.com www.rondreizenportugal.com adviesportugal@gmail.com

Eén reactie

 1. Frank van den Boom

  Wat een pracht site is het geworden.
  We zijn er blij mee !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Adoptiehonden
   
  Adoptiehonden
  Hier vindt u al onze honden welke voor adoptie beschikbaar zijn. Voor meer informatie neem gerust contact op
  Donaties en giften
   
  Donaties en giften
  Wij zijn geheel afhankelijk van donaties en giften. Lees hier hoe u ons kan helpen