Geis sterilisatie

De sterilisatie van Geis:

dan heb je al een heel verleden achter je op een leeftijd van slechts 7 1/2 maand en dan voert je tijdelijke vrouwtje je ook nog eens naar de dierenarts. Dit wist je nog: alleen met het vrouwtje mee zonder je hondenhuisgenoten, Joep en Teun, betekende narigheid. De eerste keer dat dit gebeurde was omdat je naar die man moest die allemaal dingen in je lijf prikte: vaccinatie noemen ze dat. De tweede keer was omdat er misschien een thuis voor je gevonden was bij een lieve dame. Ook dit bleek niet goed uit te pakken en een paar uur later was je gelukkig alweer terug. De derde keer ging jouw niet overkomen dacht je.

D-Day: sterilisatie

Echter afgelopen maandag, 23 april 2018, nam het vrouwtje je weer alleen mee: stront aan de knikker. Je weigerde elke stap maar dat mocht niet baten want enkele minuten later werd je in de auto gezet op weg naar de dierenarts. Vlak voordat je daar aankwam nog wel even je ongenoegen geuit en letterlijk je gal gespuwd. Het leverde je geen uitstel of beter nog afstel op. Na het wegen en checken van je conditie mocht je achterblijven bij de dierenarts. Na een paar uur kwam het verlossende telefoontje: alles was goed gegaan, je sliep nog wel en was duf maar in goede conditie en je mocht aan het begin van de avond opgehaald worden.

 

48 uur later

Inderdaad de eerste nacht was je nog wat suf en de volgende dag onderging je alles nog gelaten. Je mag niet loslopen en moet wat geisoleerd blijven van de andere honden. Op ons terrein lig je dus in je comfortabele kennel op een verhoging hoog en droog maar wel aan een lange lijn want anders is de hele berg je terrein en vlieg je er constant vandoor. Nu echter zijn we 48 uur verder en vind je het maar niets dat je niet je gang kan gaan en verveel je enorm. Je wilt kattenkwaad uithalen, op boevenjacht, vogels opjagen en vooral heel veel rennen. Mij keur je geen blik meer waardig want ik ben per slot van rekening degene die al deze ellende over je heeft afgeroepen. Ja Geis je bent een dame met een kop erop, een dame met pit en een eigen wil maar wel een ontzettend lieve dame. Nu ook nog een gesteriliseerde dame die snakt naar een eigen plek waar je kan rennen, vliegen, klimmen en klauteren en waar je op waarde geschat wordt.

  

Over José van der Zwan

Ik ben José van der Zwan. Ik heb sinds mei 2016 een kleinschalige B&B in Arganil, centraal Portugal. Tevens adviseer ik rondreizen op maat door Portugal. Daarnaast bouw én onderhoud ik website's. desgewenst voorzie ik de door mij gemaakte website ook van content. Ik zorg daarbij voor een zo goed mogelijke SEO prestatie en vindbaarheid in google. Meer informatie: www.casatraca.com www.rondreizenportugal.com adviesportugal@gmail.com

2 reacties

 1. Deze schat verdient een eigen mand, ook al heeft ze het ongetwijfeld goed naar haar zin bij jou.. Maar een echt eigen baasje voor het leven is de kers op de taart!! Dank je voor de goede zorgen en succes geis!

 2. Beterschap Geis, het duurt niet lang of dan heb je je for ever house, of je mag weer terug, daar waar je al zo gewend bent. Sterkte lieve schat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Adoptiehonden
   
  Adoptiehonden
  Hier vindt u al onze honden welke voor adoptie beschikbaar zijn. Voor meer informatie neem gerust contact op
  Donaties en giften
   
  Donaties en giften
  Wij zijn geheel afhankelijk van donaties en giften. Lees hier hoe u ons kan helpen