Hond 4: Boneca en pups

Uit het bos gehaald , waar ze met haar puppen rondliep en naar voer en water zocht. Het bleken 9 , allemaal gezonde pupjes te zijn, 6 reutjes en 3 teefjes. Ze zijn allen onderzocht en hebben een wormenkuur gehad, de vaccinaties voor moeder zijn gelijk gedaan, de puppen worden gedaan als ze 6 weken zijn. Boneca zal gesteriliseerd worden en gechipt, is 2 jaar en 40 cm hoog, lief tegen alle dieren en kinderen vindt ze geweldig. De blik in haar ogen verraadt haar goede karakter al.

 

 

Mama Boneca

Boneca (2) allereerst mama van de pups. Maar ook op zoek naar een eigen mandje , als ze de taak heeft volbracht.Boneca kan heel goed met de andere honden in de opvang opschieten. Ze is vrolijk,lief en aanhankelijk naar de mensen. Ze is waaks en met vreemde mensen kijkt ze wel even de kat uit de boom. Maar dat is niet gek met zo’n verantwoordelijkheid. De pups vragen nu even al haar aandacht, maar dat neemt niet weg dat haar lieve karakter duidelijk naar voren komt.
Ze kan pas in het nieuwe jaar weg, komt dan gesteriliseerd, gevaccineerd en met chip en europees paspoort, waarin een gezondheidsverklaring van de dierenarts, naar u toe. Ze genoot van het ritje met de auto, dus kan makkelijk mee. Ze is 2 jaar. Wie zegt die lieve schat mag bij mij komen en ik wil haar vriend zijn.

Adoptie kosten 295€ incl de vlucht naar Nederland. Met deze aantekening, dat ze pas weg kan als de pups niet meer zogen.

De puppen

Azeitona = teefje, Leao = reutje, Pinquin = reutje (is inmiddels geadopteerd), Rudolfo = reutje,
Joia = reutje, Penny = teefje

Azeitona

Azeitona, pup van Boneca(2) ontwormt en waarschijnlijk nog maar

5 week, (23/10/18) volgende week krijgt ook zij de eerste vaccinatie. Zij is al te reserveren. Mama is 40 cm , Azeitona wordt hetzelfde misschien iets groter. Lief , kan nog met alle andere dieren en kinderen. Krijgt een omgeving waarin hij die ook tegen komt. Moet straks nog alles geleerd worden. Komt straks volledig, gevaccineerd, ontvlooid en ontwormd.
Met chip en paspoort met gezondheidsverklaring van de dierenarts. Voor dit alles en de vlucht naar Amsterdam vragen wij 245€ bijdrage in de adoptiekosten. Wij houden de adoptant zeker op de hoogte van de vorderingen

Rudolfo

Rudolfo, het lichtste (van kleur) pupje van Boneca, ontwormt en waarschijnlijk nog maar 5 week (23/10/18), volgende week krijgt ook hij de eerste vaccinatie. Hij is al te reserveren. Mama is 40 cm , hij zal iets groter worden is de verwachting. Lief , kan nog met alle andere dieren en kinderen.
Krijgt een omgeving waarin hij die ook tegen komt. Moet straks nog alles geleerd worden.
Komt straks volledig, gevaccineerd, ontvlooid en ontwormd.

Met chip en paspoort met gezondheidsverklaring van de dierenarts. Voor dit alles en de vlucht naar Amsterdam vragen wij 245€ bijdrage in de adoptiekosten. Wij houden de adoptant zeker op de hoogte van de vorderingen.

Penny

Penny, het kleinste pupje van Boneca (2), ontwormt en waarschijnlijk nog maar 5 week (23/10/18), volgende week krijgt ook zij de eerste vaccinatie. Zij is al te reserveren. Lief , kan nog met alle andere dieren en kinderen. Krijgt een omgeving waarin zij die ook tegen komt. Moet straks nog alles geleerd worden. Komt straks volledig, gevaccineerd, ontvlooid en ontwormd. 

Met chip en paspoort met gezondheidsverklaring van de dierenarts. Voor dit alles en de vlucht naar Amsterdam vragen wij 245€ bijdrage in de adoptiekosten. Wij houden de adoptant zeker op de hoogte van de vorderingen. Mijn hart heeft zij, met haar bescheidenheid al gewonnen. Wie ziet iets in deze schoonheid?

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  Adoptiehonden
   
  Adoptiehonden
  Hier vindt u al onze honden welke voor adoptie beschikbaar zijn. Voor meer informatie neem gerust contact op
  Donaties en giften
   
  Donaties en giften
  Wij zijn geheel afhankelijk van donaties en giften. Lees hier hoe u ons kan helpen