hond 1: Onze puppies

Puppies

Vanaf heden vindt u op deze pagina alle nieuwe puppies die via CSF-4-doggies ter adoptie aangeboden worden.

Pincher reutjes

Onze pincherpups zijn: Rocky, Nero, Jack en Benji.

Deze schattige puppies zoeken een liefdevol thuis. De vader is een pincher en de moeder is een mix maar ook klein. Lekkere haarballetjes die niet zwaarder dan 5 kilogram gaan worden. Een pincher is een pittig ras maar houdt ook van gezelligheid. Alle pups zijn reutjes.

De eigenaren van de moeder hebben geen geld om de moederhond te laten steriliseren. Dit heeft de stichting op zich genomen en zo zijn de pups onder de aandacht van de stichting gekomen. Ze worden liefdevol gesocialiseerd en groot gebracht totdat ze groot genoeg zijn om naar hun nieuwe huis te gaan.

Moeder Meg en puppies

Dit is moeder Meg. Zij is ruim 1 jaar oud en zij stond aan de ketting onder een vijgenboom. Meg voedde zich mee vijgen tot een buurvrouw haar eten begon te geven. Zij had al eerder een nestje gehad, de jonkies zijn toen gedood door de eigenaar. Nu had zij een nest van 10 en heeft hij hen niet gedood vanwege de buurvrouw. Hij heeft 6 pups weggegeven, wij hebben er toen van gehoord en zijn de moeder en de resterende 4 pups gaan halen. Zijn allemaal vrouwtjes.  2 Zijn kortharig, 2 wat ruwharig.

Zina is geadopteerd en Hope heeft een gebroken pootje dus moet eerst genezen. Resterende pups zijn Bo en Juwel.

Nog meer puppies

De pups Ella, Elsa, Boy en Bink, twee teefjes, twee reutjes. De pups zijn weggehaald voor ze naar bevriende jagers gingen, het lot dat hun broertjes en zusjes wel hadden. Moeder is klein zo’n 6 kg, dus de pups zijn klein-blijvend.  Elsa heeft al een adoptante gevonden.

Wil jij één van die schattige pups lees dan even onze voorwaarden en neem contact op. Geef ze een kans deze kleine donderstralen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

  Adoptiehonden
   
  Adoptiehonden
  Hier vindt u al onze honden welke voor adoptie beschikbaar zijn. Voor meer informatie neem gerust contact op
  Donaties en giften
   
  Donaties en giften
  Wij zijn geheel afhankelijk van donaties en giften. Lees hier hoe u ons kan helpen